Akupnktio auttaa

Raimo Lindroosin akupunktiokurssi Vähäkylässä

Akupunktiolla on aikojen kuluessa parannettu enemmän ihmisiä, kuin länsimaisella lääketieteellä. Akupunktiolla, niin kuin lääketieteelläkin, voidaan parantaa melkein kaikki sairaudet, mutta ei kaikkia ihmisiä.

Toinen voidaan parantaa samasta sairaudesta, toinen ei. Sairauden syy ei näin ollen olekaan fyysinen, vaan syntysanat löytyvät syvemmältä.

Akupunktio toimii ja vaikuttaakin ihmisen ”näkymättömien” energiavirtausten säätelijänä. Näitä virtauksia ei voida mittareilla mitata ja siksi länsimainen lääketiede on ollut pakotettu hyväksymään akupunktion sen antamien hyvien tulosten perusteella.

Hyvänä omakohtaisena kokemuksena itselläni on poikamme parantuminen vaikeasta issiaksesta. Hän oli jo pitkään sairastanut sitä, ja oli työkyvyttömänä sairaspäivärahalla.

Sosiaaliviranomaiset uhkasivat lopettaa sairaspäivärahan maksamisen koska potilas kieltäytyi hänelle osoitetusta hoidosta. Hänelle oli varattu jo leikkauspäiväkin, mutta poika ei uskaltautunut leikkaukseen, jonka tulokset eivät hänelle näyttäytyneet mitenkään varmaksi tai lopulliseksi parantumisen suhteen.

Saimmekin hänet sitten puhuttua ”ympäri” ja menemään huuhaana pitämälleen Raimo Lindroosin   akupunktiohoidolle. Ei onnistu, sanoi poika kun ensimmäisen piikittelyn jälkeen vaivat vain pahenivat: ”Mutta niinhän se pitääkin. Sehän osoittaa että hoito alkaa vaikuttaa.” Sanoi Lindroos.

Tarvittiin vain neljä kertaa vielä piikit ja issias oli tipotiessään, eikä enää sen koommin vuosiin ole vaivannut.

Vaimon käden rasituksena saaman jännetupin tulehduksen lääkäri olisi määrännyt parin viikon lepoon. Kertakäynti Lindroosilla paransi, ja käsi oli taas työkunnossa.

Raimo Lindroos on pienen ikänsä (yli 60v.) tutkinut ja opiskellut syvempää kiinalaista akupunktiota, sekä opettanut sitä lukuisille lääkäreille, sairaanhoitajille, fysioterapeuteille ym.

Kirjoita uusi kommentti: (Napsauta tästä)

123kotisivu.fi
merkkiä jäljellä: 160
OK Lähetetään.

Simin Hashemi | Vastaa 08.04.2019 16.25

Hei, minulla on akneita kasvossa, auttaako akupunktio? Paljonko maksa?. Terveisin Simin

Katso kaikki kommentit

| Vastaa

Uusimmat kommentit

13.09 | 21:28

Terveisiä ILLUMINATIEN SUURESTA MÄÄRÄYKSESTÄ yhdistyneelle valtiolle ja koko maailmalle. Tämä on avoin tilaisuus liittyä Illuminatin veljeyteen, jossa voit palauttaa kadonneet unelmasi ja myös nähdä varallisuuden ja onnellisuuden valon. ilman veren uhrauk

...
25.08 | 19:50

Tervehdys SUURESTA ILLUMINATI-TILAUKSISTA Yhdysvaltoihin ja kaikkialle maailmaan. Tämä on avoin tilaisuus liittyä ILLUMINATI-MÄÄRÄYKSEN veljeyteen, jossa voit palauttaa kadonneet unelmasi ja missä voit nähdä vaurauden ja onnellisuuden valon ilman kaikki v

...
25.08 | 19:49

Tervehdys SUURESTA ILLUMINATI-TILAUKSISTA Yhdysvaltoihin ja kaikkialle maailmaan. Tämä on avoin tilaisuus liittyä ILLUMINATI-MÄÄRÄYKSEN veljeyteen, jossa voit palauttaa kadonneet unelmasi ja missä voit nähdä vaurauden ja onnellisuuden valon ilman kaikki v

...
04.07 | 14:12

Mutta olisi kalevalanainen opetustakin ymmärtämään tämän maan kultttuuri ja henkiperintöä

...
Tykkäät tästä sivusta
Hei!
Kokeile tehdä oma kotisivu. Minäkin tein! Se on helppoa ja sitä voi kokeilla ilmaiseksi
ILMOITUS