Akupnktio auttaa

Raimo Lindroosin akupunktiokurssi Vähäkylässä

Akupunktiolla on aikojen kuluessa parannettu enemmän ihmisiä, kuin länsimaisella lääketieteellä. Akupunktiolla, niin kuin lääketieteelläkin, voidaan parantaa melkein kaikki sairaudet, mutta ei kaikkia ihmisiä.

Toinen voidaan parantaa samasta sairaudesta, toinen ei. Sairauden syy ei näin ollen olekaan fyysinen, vaan syntysanat löytyvät syvemmältä.

Akupunktio toimii ja vaikuttaakin ihmisen ”näkymättömien” energiavirtausten säätelijänä. Näitä virtauksia ei voida mittareilla mitata ja siksi länsimainen lääketiede on ollut pakotettu hyväksymään akupunktion sen antamien hyvien tulosten perusteella.

Hyvänä omakohtaisena kokemuksena itselläni on poikamme parantuminen vaikeasta issiaksesta. Hän oli jo pitkään sairastanut sitä, ja oli työkyvyttömänä sairaspäivärahalla.

Sosiaaliviranomaiset uhkasivat lopettaa sairaspäivärahan maksamisen koska potilas kieltäytyi hänelle osoitetusta hoidosta. Hänelle oli varattu jo leikkauspäiväkin, mutta poika ei uskaltautunut leikkaukseen, jonka tulokset eivät hänelle näyttäytyneet mitenkään varmaksi tai lopulliseksi parantumisen suhteen.

Saimmekin hänet sitten puhuttua ”ympäri” ja menemään huuhaana pitämälleen Raimo Lindroosin   akupunktiohoidolle. Ei onnistu, sanoi poika kun ensimmäisen piikittelyn jälkeen vaivat vain pahenivat: ”Mutta niinhän se pitääkin. Sehän osoittaa että hoito alkaa vaikuttaa.” Sanoi Lindroos.

Tarvittiin vain neljä kertaa vielä piikit ja issias oli tipotiessään, eikä enää sen koommin vuosiin ole vaivannut.

Vaimon käden rasituksena saaman jännetupin tulehduksen lääkäri olisi määrännyt parin viikon lepoon. Kertakäynti Lindroosilla paransi, ja käsi oli taas työkunnossa.

Raimo Lindroos on pienen ikänsä (yli 60v.) tutkinut ja opiskellut syvempää kiinalaista akupunktiota, sekä opettanut sitä lukuisille lääkäreille, sairaanhoitajille, fysioterapeuteille ym.

Kirjoita uusi kommentti: (Napsauta tästä)

123kotisivu.fi
merkkiä jäljellä: 160
OK Lähetetään.
Katso kaikki kommentit

| Vastaa

Uusimmat kommentit

13.07 | 20:11

Olettr paholaisen uhrit !

...
20.03 | 20:12

Tuli mieleeni; ”puu, joka ei kanna hedelmää hakataan pois ja tuleen heitetään,” ilmaisee aivojen darwinismin ( Matti Bergström) Ajatus syrjäytyy parempi tilalle

...
02.03 | 16:34

Kaunis kiitos <3

...
01.03 | 09:10

Kiitos Kauno! Työsi arvo tullaan näkemään. Olet edelläkävijä!

...
Tykkäät tästä sivusta
Hei!
Kokeile tehdä oma kotisivu. Minäkin tein! Se on helppoa ja sitä voi kokeilla ilmaiseksi
ILMOITUS