Tervetuloa vieraskirjaani

Kiitos kun kävit kotisivuillani. Kirjoita terveiset vieraskirjaan tai laita kysymys napsauttamalla sinistä painiketta. Voit myös laittaa kuvan terveisten mukaan. Kommentoikaa ihmeessä jotain ja kertokaa ystävillennekin näistä sivuista. Kannattaa lukea myös esitelmiä. Minulle voi myös soittaa puh 0407613778

Siirrä/aseta puhekupla kuvaan hiiren avulla

Kirjoita teksti puhekuplaasi

Shape:
 
Kirjoittaja A. Cipher, 30. huhti, 2017
Luin jotain tulevaisuuden ennustamisesta. Eihän edes korkeat mestarit voi sitä tarkasti tehdä, koska syyketju voi lisääntyä/muuttua ennustusajankohdan ja jonkun tulevan hetken välillä. Ja tällainen ennustus kumoaisi Vapauden Lain. Todennäköisyys toki kasvaa, mutta 100% se ei ikinä voi olla. Ihminen voi aina valita kääntyykö vasemmalle vai oikealle risteyksessä...
Sähköposti:
Kotisivu:
Kirjoittaja Marja, 9. kesä, 2016
Kiitos kirjastasi! :)
Kirjoittaja Elina, 8. kesä, 2016
Hei Kauno!

Luin juuri peräkkäin Ervastin Kalevalan avaimen ja sinun kirjasi Uuden ajan Kaleva-avain, aivan huikeita ja uusia näkökulmia avaavia lukukokemuksia molemmat! Kiitos paljon!

Jäin miettimään sitä, kun kirjoiti Vanhan Testamentin Jahven olevan juutalaisten kansallisdeeva. Onko Allah vastaavasti arabien kansallisdeeva? Mitä arvelet, miksi islamin usko on tänä päivänä niin voimakas?
Kirjoittaja Yks vierailija vaan, 14. elo, 2015
Vaikka kouluissa aletaankin kohta opettaa pelkästään tekstausta, uskon, että siitä huolimatta Väinämöinen käyttää edelleen Kaunoa :-)
Kirjoittaja Joel Nokelainen, 5. maalis, 2015
Tännekin pitää laittaa Kaunolle Kiitokset, tänään oli oikein hyvä Pläjäys Hengen tietoa.......
Sähköposti:
Kotisivu:
Kirjoittaja Paula Ajosmäki, 2. marras, 2014
Kiitos :)
Kirjoittaja Pirjo Rossi, 1. marras, 2014
Kiitos Kauno Mannonen kauniista ja kohottavista kotisivuista, joista välittyy henkisiin asioihin perehtyneisyys ja totuudenetsijän omakohtaisen kokemuksen sanan paino. Niiden äärelle on virkistävää pysähtyä pitkänkin aikavälin ”löydöksiään”ja tajuamisiaan kertailemaan, eteen päin pyrkimiseksi kasvunsa tiellä. Uskon myös, että yhä enemmän ihmiset näitä kalevalaisen viisauden ja samalla todellisen kristinuskon asioita ajattelevat, kokevat ja punnitsevat.
Sähköposti:
Kirjoittaja mika myyry, 17. loka, 2014
Heip ja värikästä kevättä kaikille :)
Kirja puolessa..loistava on..Suomi herää vielä hienoimpiin väreihin ja uusiin ajatuksiin,mikään estää sitä voi..
Sähköposti:
Kirjoittaja Kauno, 1. loka, 2014
Minuun voi ottaa vapaasti yhteyttä joko puhelimella 0407613778 tai kauno.mannone@kolumbus.fi tai faceboogissa nimelläni
Kirjoittaja marja-liisa, 29. elo, 2014
Syys terveiset Lieksasta . Kiitos kirjastasi ,
joka herättää ajatuksia . Kaipaan valtavasti juttu tuokiota kanssasi, heräsi suunnaton ymmärtämisen nälkäja jano . Terveisin . Marja-Liisa
Kirjoittaja Kirjaehdotus, 5. elo, 2014
Hei, Kauno. Monissa yhteyksissä olet puhunut Ervastin esoteerisilta oppilailta saamistasi tiedoista, mm. siitä, että Ervast oli aikoinaan Stefanus, tai että Krishamurti olisi halunnut Ervastin oppilaaksi. Ymmärtääkseni tämänkaltaisia tiedonantoja ei ole kirjoitettu ylös, vaan ne ovat menneet perimätietona opettajalta oppilaalle. Koska nämä eivät ilmeisesti ole erityisen salassapidettäviä asioita, kysyisinkin sinulta nyt, olisiko mitenkään mahdollista, että esim. Ruusu-Risti julkaisisi teoksen, johon näitä tietoja olisi kerätty, samoin kuin se julkaisi Ervastin epistolat? Olisi sääli, jos kokeneempien tiedot joutuisivat unohduksiin.
Kirjoittaja Kauno, 17. kesä, 2014
Vexille: Jeesuksen sanat ovat tietysti vertauskuvallisia, jotka voidaan ymmärtää monella tasolla. Tavallisella tallaajallahan on vielä vihollikuvia ulkopuolellaan, joita pitää koittaa ymmärtää, mutta totuudenetsijän "vihollisia" ovat hänessä itsessään olevat esteet jotka estävät häntä rakastamasta. Niitä esteitä ei pidä vastustaa, vaan voittaa ne hyvällä, pyrkimällä rakkauden yhteyteen, niin ne pikkuhiljaa jättävät meidät.
Kirjoittaja Vexi, 16. kesä, 2014
Hmm... Kauno,

edustavatko ohjeesi dualistista maailmankuvaa, missä on alku-ja-loppu, hyvä-ja-paha, tyhmä-ja-viisas jne. jne.?
Voisiko maailmankaikkeuden nähdä kiertokulkuna, spiraalina, muutoksena korkeammalle tasolle?
Voisivatko nämä kiellot "Älä suutu... Älä ole... Älä vanno... Älä ole..." kuulua kuten viimeinen: Rakasta? Mutta ilman tuota toista sanaa "vihollisiasikin(??!!)"?

Ihmettelen suuresti, että noinkin viisas mies kirjoittaa, että hänellä on vihollisia.
Eivätkö ne, jotka kieltävät Rakkauden, ole itse itsensä vihollisia?...
Sähköposti:
Kirjoittaja Pekka Arola, 12. kesä, 2014
Kiitos Kauno kommentistasi. Niin, esim. buddhalaisuudessa erotetaan muoto ja nimi ja varmaankin kaikissa henkisissä opeissa niin tehdään. Esille tuomani ajatus yksikategorisesta maailmasta ei ole minun omaa ajattelua, vaan muistan 1970-luvulta käydyn keskustelua asiasta ja silloin muistaakseni joku muusikko ( nainen ) esitti tuon ajatuksen. Siihen kuuluu myös se, että ajattelukin olisi vain tuntemusten käsittelyä ( jos pidät jostakin ajatuksesta niin rakastat, jos et pidä erehdyt eli silti rakastat ). En ole muulloin kuullut tällaista käsitystä eli maailman yksikategorissuus luonnetta ja jostain kaukaa tuo ajatus pulpahti mieleeni. Kiitos lukijoille :)
Sähköposti:
Kirjoittaja Kauno, 5. kesä, 2014
Ummärrän Pekka mitä tarkoitat. Mutta kun elämme nyt tässä päivätajunnassamme meidän tehtävämme on oppia ymmärtämään kuten Jeesus sanoi. Ajatuksen ja tunteen sopusointu johtaa ymmärrykseen johon jumalainen tajunta voi laskeutua intuition klautta. Näin olen asiaa ajatellut.

Uusimmat kommentit

08.04 | 23:37

Kiitos Kauno, että jaksat tositietoa levittää !

...
20.03 | 11:34

Mahtavaa Kauno!
Juuri tällaista tarvitaan nykyaikana. Olen kirjoittanut vertailevan tutkielman budhismin ja kristinuskon yhtäläisyyksistä Jos kiinnostaa lähetän

...
22.01 | 02:34

Onko kirjasi ostettavissa ?

...
18.01 | 15:51

Ne eivät olleet ilmeisesti perusteltuja, ja ketä totuudenetsijää hyödyttää lukea kritiikkiä, ilman, että se on perusteltua faktoihin, jotka voidaan todeta.

...
Hei!
Kokeile tehdä oma kotisivu. Minäkin tein! Se on helppoa ja sitä voi kokeilla ilmaiseksi
ILMOITUS