Tervetuloa vieraskirjaani

Kiitos kun kävit kotisivuillani. Kirjoita terveiset vieraskirjaan tai laita kysymys napsauttamalla sinistä painiketta. Voit myös laittaa kuvan terveisten mukaan. Kommentoikaa ihmeessä jotain ja kertokaa ystävillennekin näistä sivuista. Kannattaa lukea myös esitelmiä. Minulle voi myös soittaa puh 0407613778

Siirrä/aseta puhekupla kuvaan hiiren avulla

Kirjoita teksti puhekuplaasi

Shape:
 
Kirjoittaja Teemu, 21. kesä, 2013
Hei Kauno,
Teemu Kassila tässä. Yritän sinuun yhteyttä sivujesi kautta, koska puhelinnumeroa en sieltä löytänyt. -Paitsi mitä nyt Vähäkylän numero, joka ei kuuulemma enää ole käytössä. Olemme tässä naapurissa Ojakkalassa vaimoni kanssa ja olisimme tulleet käymään. Söhköpostiini odotan vietiäsi, jos saat sen kohta. Hei! Voimia!
Sähköposti:
Kotisivu:
Kirjoittaja Jyrki Liukko, 27. touko, 2013
Hei Kauno,

Tässä vielä linkki (http://www.gumilev-center.ru/lico-russkojj-nacionalnosti/) mainitsemaani venäläisen Gumilev-tutkimuskeskuksen selvitykseen, jossa täysin kumotaan pitkään vallalla ollut "virallinen totuus" ns. itä-slaavilaisuudesta ja todetaan DNA-analyysien perusteella venäläisten geneettiset juuret suomais-ugrilaisiksi.
Venäjän Tiedeakatemia saavutti ensimmäiset tutkimustulokset jo 2000-luvun alkupuolella, mutta vasta nyt asia on uskallettu tuoda päivänvaloon, koska se ravistelee venäläisten identiteettia ja käsitystä itäisten slaavilaisten kansojen "pyhästä kolmiyhteydestä", joista siis vain valko-venäläiset ovat aidosti slaavilaisia, ukrainalaiset (etupäässä länsiosissa asuvat) ovat puolestaan sarmaattien jälkeläisiä.
Tuloksista julkaistaan virallinen tutkimusjulkaisu tämän vuoden loppupuolella.

t: Jyrki Liukko/Kouvola, Väinön tuttuja
Kirjoittaja Olli Paavilainen, 12. touko, 2013
Valoisaa kevättä ja aurinkoista kesää!

t. OP
Sähköposti:
Kirjoittaja seija, 11. helmi, 2013
Monta kertaa olen löytänyt kirjotuksesi ja vasta nyt ne voin hyvällä mielin lukea. Siis suolla rämpiminen ei ollut turhaa ...niin oikotietä ei ole.
Kiitos
Sähköposti:
Kirjoittaja Ohikulkija vainen, 28. tammi, 2013
Kiitos vinkistä! Teos näkyisikin olevan asuinkuntani pääkirjastossa saatavilla.
Kirjoittaja Kauno, 28. tammi, 2013
Hei Ohikulkija vainen.
Jos sulla on mahdollisuus tutkia yliopiston kirjastosta Yrjö Sakari Yrjö-Koskisen väitöskirjaa, muistaakseni Suomen Muinainen Historia, niin tutki ja kerro mitä tällainen vanhanajan tiedemies kertoo ajalla jolloin vielä tiedettiin ja uskottiin tietäjien kertomuksiin. Lönnrothan kertoi ja piirsi kartankin Suomalaisten tulosta Aasiasta Turjan maasta tänne länteen.
Kirjoittaja Ohikulkija vainen, 27. tammi, 2013
Kieltämättä jotkut hänen kertomuksistaan ovat herättäneet hieman ihmettelyä.
Kirjoittaja Kauno, 27. tammi, 2013
Pidän noita enemmäkin Bockin huumehöyreinä, joille ei tietäjiltä löydy vahvistusta. Kyllähän Ior Bock oli tietyntasoisten henkien rieputuksessa ja sieltä sitä tuli mielikuvituksellista tarinaa kuten minultakin vaikka en olekkaan henkivaltojen rieputuksessa.
Kirjoittaja Ohikulkija vainen, 26. tammi, 2013
Täytynee itsekin vertailla suomen, sanskritin ja kirjoituksissasikin mainitsemaasi ketšuan kieltä keskenään.
Luin vasta erästä suomalaisten sanojen alkuperästä kertovaa teosta ja ihmettelin kuinka moni sanoistamme olisi kyseisen teoksen mukaan germaanilainaa. Joko suoraan saksan kielestä tai sitten ruotsin kautta. Uskoako vai ei?
Mainitsit suomalaisten olevan saksalaisille läheistä sukua. Mistähän he ovat omaksuneet saksan kielen? Vai onko kielemme ollut sama ja muuttunut vain niin paljon?
Nyt jo edesmennyt Ior Bock kertoi vaanereista ja aasereista (vaanit ja aasit, jumalsukuja). Hänen mukaansa suomi ja ja ruotsi olisi maapallon ensimmäisiä kieliä, ja niistä olisi muut maapallolla puhutut kielet peräisin.
Hän kertoi, että ihmisten taival maapallolla alkoi nykyisen Suomen kohdalla, ja että maapallon muiden kansojen juuret olisivat suomalaisissa.
Mitä mieltä sinä olet?
Kirjoittaja Kauno, 26. tammi, 2013
Suomen kieli on sanskritin kielen kanssa vanhimpia kieliä ihmiskunnassa ja säilynyt atlantilaiselta ajalta, jolloin ilmeisesti oli yhteinen kieli. Raamatunkin mukaan tapahtui sitten tämä sekoitus. Esimerkiksi sana svami voisi olla Suomi sanan alkuperäisenä lähtökohtana kuvaten kansamme viisautta ja pyhyyttä.
Kirjoittaja Ohikulkija vainen, 25. tammi, 2013
Kiitos vastauksestasi! Näkemyksesi kuulostaa mielestäni mahdolliselta, sopivalta.
Luen juuri Pekka Ervastin teosta Uudestisyntyvä Suomi ja tuli mieleeni tätä kysyä.
Jostakin keskustelupalstalta aikanaan luin väitteen, että nimi Suomi tulisi jonkun muinaisen Suomija-nimisen ihmisen nimestä. Ja esimerkiksi liettuan kielellä Suomi (maa, ei kieli) on Suomija ja latvian kielellä Somija.
Tosin, voihan nimi olla myös henkimaailmasta annettu.
Kirjoittaja Kauno, 25. tammi, 2013
Virallisesti ei tiedetä tarkkaan että mistä nimi Suomi on peräisin. Tiedehän yleensä näkee monet Suomen sanat lainana indoeurooppalaisista kielistä.
Oman näkemykseni mukaan se saattaa olla tullut osittain sanasta saame. Saamelaisten vanhassa historiassa kerrotaan, että saamelaiset asuttivat ennen koko nykyistä Suomen aluetta, mutta etelästä tuli suuri kansa joka ajoi heidät pohjoisemmaksi. Väinämöinenhän johdatti meidät tuolta keskisestä Euroopasta tänne suomaahan, joten saamesta ja suosta se Suomi sitten kai muotoutui.
Kirjoittaja Ohikulkija vainen, 24. tammi, 2013
Hei Kauno, olen tutustunut sivusi mielenkiintoisiin kirjoituksiin ja mieleeni tuli kysyä sinulta, että tiedätkö mistä sana Suomi tulee? Tai mitä se tarkoittaa?
Ja kuinka vanha nimi voisi olla?
Tuleeko nimi esimerkiksi jonkun muinaisen päällikön nimestä?
Kirjoittaja Kauno, 20. syys, 2012
Kiitos Kauko kommentistasi. Ainakin minä jo pienestäkin kokemuksestani käsin uskon ihmistä joka minulle sanoo eläneensä jo vuosia valolla. Sen näkee jo hänen olemuksensa valoisuudestakin.
Ken uskovi toteen, ken unelmaan, vähät siitä, kun täysin sä uskot vaan. Sun uskosi suurin on totuutes, usko poikani unehes. Sanoi Eino Leino
Kirjoittaja Kauko Valo, 20. syys, 2012
En halua kommentoida muuten kuin,että jokainen itse tietää mitä syö ja juo ja montako sairaalareissua ja tiputuksessa käyntiä on. Mutta olin ymmärtänyt että tässä valoravinto jutussa väitetään että ihminen voisi elää jopa vuosia siten.
Haluan kuitenkin kiittää mielenkiintoisista näkemyksista ja hyvistä sivuista.

Uusimmat kommentit

24.04 | 09:00

Nii, Kalevala, Henkeä enemmän kuin a inetta. Henkeä ikuista jonka aine on ajassa haudannut. Nörisyely ei samaa ole kuin nöyryys Hengen ededsä. Äly ei näe.

...
16.02 | 11:04

Tervehdys ILLUMINATIEN SUURESTA MÄÄRÄYKSESTÄ yhdistyneelle valtiolle ja koko maailmalle on avoin tilaisuus liittyä Illuminatin veljeyteen, jossa voit palauttaa kadonneet unelmasi ja myös nähdä varallisuuden ja onnellisuuden valon ilman veren uhrauksia. Ma

...
09.01 | 13:07

Terveisiä ILLUMINATIEN SUURESTA MÄÄRÄYKSESTÄ yhdistyneelle valtiolle ja koko maailmalle. Tämä on avoin tilaisuus liittyä Illuminatin veljeyteen, jossa voit palauttaa kadonneet unelmasi ja myös nähdä varallisuuden ja onnellisuuden valon. ilman veren uhrauk

...
09.12 | 19:58

Kiitos! Kauniisti kiteytetty Kauno!

...
Hei!
Kokeile tehdä oma kotisivu. Minäkin tein! Se on helppoa ja sitä voi kokeilla ilmaiseksi
ILMOITUS