Todistus jälleensyntymästä______

Stivensson tutki elämänsä aikana tuhansia jälleensyntymistapauksia ja etenkin lapsia joilla useilla neljään ikävuoteen asti on muistoja ennen elämisestään.

Mutta kerron nyt yhden tapauksen joka mielestäni oli selvin esitys jälleensyntymästä, sillä tässä tapauksessa todistus tuli fyysiseen tasoon asti.

Salatieteen mukaan ihmiselle tulee syntymämerkki (luomi) kohtaan johon häntä on kuolettavasti haavoitettu edellisessä elämässään. Niin tässäkin tapauksessa.

Oli pieni poika joka alkoi vanhemmilleen kertoa, että kun hän oli iso oli hän seppänä eräässä kylässä jonka nimenkin hän muisti. Hänet oli siellä veitsellä murhattu. Poika muisti kuolinpäivänsä ja murhaajansa nimenkin.

Koska aikaa murhasta oli kulunut 17 vuotta läksi Stivensson tutkimaan oliko tällainen seppä asunut kyseisellä paikkakunnalla tuohon aikaan. Poliisin arkistosta Stivensson löysikin kyseisen tapauksen.

Papereista löytyi myös vainajaa tutkineen lääkärin tarkasti tekemä piirustus paikoista mihin veitsellä oli miestä isketty. Näitä iskuja oli useita.

Ja mikä ihmeellistä: pojalla oli isot luomet juuri samoissa paikoissa kuin piirros osoitti. Sattumaa sanovat skeptikot.

Kristillinen kirkko teki suuren virheen poistaessaan jälleensyntymisen kristinuskonkin alkuperäisistä opetuksista.

Kirjoita uusi kommentti: (Napsauta tästä)

123kotisivu.fi
merkkiä jäljellä: 160
OK Lähetetään.
Katso kaikki kommentit

| Vastaa

Uusimmat kommentit

08.04 | 23:37

Kiitos Kauno, että jaksat tositietoa levittää !

...
20.03 | 11:34

Mahtavaa Kauno!
Juuri tällaista tarvitaan nykyaikana. Olen kirjoittanut vertailevan tutkielman budhismin ja kristinuskon yhtäläisyyksistä Jos kiinnostaa lähetän

...
22.01 | 02:34

Onko kirjasi ostettavissa ?

...
18.01 | 15:51

Ne eivät olleet ilmeisesti perusteltuja, ja ketä totuudenetsijää hyödyttää lukea kritiikkiä, ilman, että se on perusteltua faktoihin, jotka voidaan todeta.

...
Tykkäät tästä sivusta
Hei!
Kokeile tehdä oma kotisivu. Minäkin tein! Se on helppoa ja sitä voi kokeilla ilmaiseksi
ILMOITUS