Niin, se kurssikeskus jota ei enää ole

Vähäkylä myytiin, kun ei saatu enää nuorempia jatkamaan, kun harva ryhtyy enää tekemään ilmaista talkootyötä. Lukemattomat olivat ne kurssit joita täällä vietimme ja monet harmittelevat kun toiminta loppui ja paikka muuttui yksityistalouksiksi vaikka myyntiehtomme olivat, että toiminnan pitää jatkua entisellään, muutoin olisimme myyneet paikan kunnalle leirikeskukseksi. Uudet omistajat näkivät kuitenkin paikassa vain vikoja ja riitaantuivat keskenään ja jakoivat tilan neljään osaan, eivätkä jatkaneet kurssitoimintaa. Tämän jälkeen kaunis paikka rappeutui pahasti. Tässä pieni osa siitä kuvamäärästä jota Vähäkylässä kuvasin, kun se vielä oli entisellään.

Kirjoita uusi kommentti: (Napsauta tästä)

123kotisivu.fi
merkkiä jäljellä: 160
OK Lähetetään.

Leena Korhonen | Vastaa 13.11.2013 20.45

Nämä kuvat saavat todella hyvälle mielelle. Viimeisen kurssin kaksoissateenkaari oli vaikuttavuudessaan huikea. Yksi kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa.

Katso kaikki kommentit

| Vastaa

Uusimmat kommentit

08.04 | 23:37

Kiitos Kauno, että jaksat tositietoa levittää !

...
20.03 | 11:34

Mahtavaa Kauno!
Juuri tällaista tarvitaan nykyaikana. Olen kirjoittanut vertailevan tutkielman budhismin ja kristinuskon yhtäläisyyksistä Jos kiinnostaa lähetän

...
22.01 | 02:34

Onko kirjasi ostettavissa ?

...
18.01 | 15:51

Ne eivät olleet ilmeisesti perusteltuja, ja ketä totuudenetsijää hyödyttää lukea kritiikkiä, ilman, että se on perusteltua faktoihin, jotka voidaan todeta.

...
Tykkäät tästä sivusta
Hei!
Kokeile tehdä oma kotisivu. Minäkin tein! Se on helppoa ja sitä voi kokeilla ilmaiseksi
ILMOITUS