Iloista syntistä Jumala rakastaa____

Kun me opimme ymmärtämään Jeesuksen neuvon olla vastustamatta pahaa, ja siinä edistymme, näemme ettei pahaa todellisuutena ole olemassakaan, vaan elämässä tapahtuu välttämättömyys. Se mikä toiselle on paha saattaa toiselle olla hyvä.

Niinsanottu paha joka meitä itseämme kohtaa on meidän jonkun menneen erehdyksemme - väärän tekomme seuraus, eli velanmaksu. Ja jos ei meissä ole saituuden pahetta, niin toki ilolla maksamme velan pois jos siihen aukeaa mahdollisuus. Näin kärsimys, joka ennen tuntui piinaavan pitkältä pahalta, muuttuu oikeamieliseksi, helpommaksi kestää - jopa loppujen lopuksi iloksi. Ja mehän tiedämme miten aika menettää merkityksensä: emme huomaa sen kulumista iloitessamme. Kärsimys ja suru sitävastoin tuntuvat piinaavan pitkiltä ja loputtomilta.

Näin myös koemme ollessamme kuoleman jälkeen kiirastulessa. Voimme kokea olevamme ikuisuudelta tuntuvassa helvetissä kun joudumme kohtaamaan omat väärät tekomme, ne mitä olemme rikkoneet elämänlakeja vastaan.

Mutta kun ymmärrämme sen mistä on kysymys, ja olemme oppineet pahan, kärsimyksen voittamaan, niin ilolla vastaanotamme jälleen tekojemme seuraukset. Ilo, kun se on aitoa tulee sydämestä ja on siksi lähtöisin rakkaudesta. Näin meissä heräävä rakkauden voima on lunastava meidät kiirastuliemmekin vaikeuksista.  

TOTUUS ON TEKEVÄ TEIDÄT VAPAIKSI sanovat viisaat.......

Elikkä sinun tehtäväsi elämässäsi on oppia suhtautumaan hyvään ja pahaan oikealla tavalla ja päästä ikuiseen nyt hetkeen, jossa siirryt dualismista ykseystajuntaan. 


Se tarkoittaa päivätajunnassasi ettet enää näe hyvää etkä pahaa missään, sillä opit näkemään hyvän takapuolenkin "pahan" hyvänä, joka on opettajaksi meille tarkoitettu. 

Samoin opit vertaamaan sitä mitä näet vielä hyvänä siihen tosi'hyvään joka on totuuden kanssa vasta hyvää. Sillä maailmassa tehdään vielä hyvässä tarkoituksessae eniten pahaa. 

Siis kun opit näkemään nämä dualismin veljekset oikeassa valossa, et enää joudu kohtaamaankaan niitä kuin ennen.
                                                                                     

Kirjoita uusi kommentti: (Napsauta tästä)

123kotisivu.fi
merkkiä jäljellä: 160
OK Lähetetään.
Katso kaikki kommentit

| Vastaa

Uusimmat kommentit

15.04 | 23:47

Mielipiteesi tästä Ex Vapaamuurari Juhani Julinin haastattelusta?
https://www.youtube.com/watch?v=XyInlHOf_Rs

...
16.02 | 15:39

Hyvä tiivistelmä.olen juuri löytänyt ruusuristiläisyyden . Asia innostuttaa minua kovasti.

...
10.01 | 10:32

❤️

...
05.02 | 08:52

Kiitos sivustostasi

...
Tykkäät tästä sivusta
Hei!
Kokeile tehdä oma kotisivu. Minäkin tein! Se on helppoa ja sitä voi kokeilla ilmaiseksi
ILMOITUS