Vähäkylän kurssikeskuksen vihkimys__

Vuonna 1986 kun Vähäkylä juhannuksen tienoissa vihittiin kurssipaikaksi vetosimme luontoon, että luonnonhenget tulisivat mukaan rakentamaan tästä paikasta henkistä luonnonläheistä kurssipaikkaa. Nämä luonnon henget vastasivat meille.

Kun seisoimme tuossa pihalla, niin tuli valtavan kova tuuli, että oli vaikea pysyä pystyssä. Se kesti vain minuutin verran ja lakkasi, mutta siinä tuli viesti, että koittakaa pysyä pystyssä tässä paikassa ja yrityksessänne, sillä monasti hyvätkin yritykset kaatuvat rahavaikeuksiin tai ihmiskemioihin.

Menimme sitten tuonne puolen kilometrin päähän ja katsoimme tänne niemelle päin, niin pilvien raosta päivä paistoi säteensä siten kuten tuossa kuvassa koitin ilmaista. Olimme todella hämmästyneitä, että näinkö vakavasti olimme luontoon vedonneet, että se näin hienosti  vastasi.

Kun vuonna 2007 pidimme viimeisen kurssin ennen paikan myymistä, hämmästytti taivas meidät jälleen. Koko vähäkylä niemen päällä oli kuvan mukainen sateenkaari.

Meidän olisi pitänyt tästä tietää, että kurssit ovat loppu nyt, sillä olimme myyneet tämän paikan sillä ehdolla että uudet omistajat jatkavat tämän kurssipaikkana. He pettivät meidät eivätkä jatkaneetkaan kurssitoimintaa, vaan ottivat tilat yksityiskodikseen. Olisimme saaneet kunnalta paremman hinnankin, mutta kunta ei olisi jatkanut kurssitoimintaa.

Kirjoita uusi kommentti: (Napsauta tästä)

123kotisivu.fi
merkkiä jäljellä: 160
OK Lähetetään.
Katso kaikki kommentit

| Vastaa

Uusimmat kommentit

24.04 | 09:00

Nii, Kalevala, Henkeä enemmän kuin a inetta. Henkeä ikuista jonka aine on ajassa haudannut. Nörisyely ei samaa ole kuin nöyryys Hengen ededsä. Äly ei näe.

...
16.02 | 11:04

Tervehdys ILLUMINATIEN SUURESTA MÄÄRÄYKSESTÄ yhdistyneelle valtiolle ja koko maailmalle on avoin tilaisuus liittyä Illuminatin veljeyteen, jossa voit palauttaa kadonneet unelmasi ja myös nähdä varallisuuden ja onnellisuuden valon ilman veren uhrauksia. Ma

...
09.01 | 13:07

Terveisiä ILLUMINATIEN SUURESTA MÄÄRÄYKSESTÄ yhdistyneelle valtiolle ja koko maailmalle. Tämä on avoin tilaisuus liittyä Illuminatin veljeyteen, jossa voit palauttaa kadonneet unelmasi ja myös nähdä varallisuuden ja onnellisuuden valon. ilman veren uhrauk

...
09.12 | 19:58

Kiitos! Kauniisti kiteytetty Kauno!

...
Tykkäät tästä sivusta
Hei!
Kokeile tehdä oma kotisivu. Minäkin tein! Se on helppoa ja sitä voi kokeilla ilmaiseksi
ILMOITUS