Vähäkylän kurssikeskuksen vihkimys__

Vuonna 1986 kun Vähäkylä juhannuksen tienoissa vihittiin kurssipaikaksi vetosimme luontoon, että luonnonhenget tulisivat mukaan rakentamaan tästä paikasta henkistä luonnonläheistä kurssipaikkaa. Nämä luonnon henget vastasivat meille.

Kun seisoimme tuossa pihalla, niin tuli valtavan kova tuuli, että oli vaikea pysyä pystyssä. Se kesti vain minuutin verran ja lakkasi, mutta siinä tuli viesti, että koittakaa pysyä pystyssä tässä paikassa ja yrityksessänne, sillä monasti hyvätkin yritykset kaatuvat rahavaikeuksiin tai ihmiskemioihin.

Menimme sitten tuonne puolen kilometrin päähän ja katsoimme tänne niemelle päin, niin pilvien raosta päivä paistoi säteensä siten kuten tuossa kuvassa koitin ilmaista. Olimme todella hämmästyneitä, että näinkö vakavasti olimme luontoon vedonneet, että se näin hienosti  vastasi.

Kun vuonna 2007 pidimme viimeisen kurssin ennen paikan myymistä, hämmästytti taivas meidät jälleen. Koko vähäkylä niemen päällä oli kuvan mukainen sateenkaari.

Meidän olisi pitänyt tästä tietää, että kurssit ovat loppu nyt, sillä olimme myyneet tämän paikan sillä ehdolla että uudet omistajat jatkavat tämän kurssipaikkana. He pettivät meidät eivätkä jatkaneetkaan kurssitoimintaa, vaan ottivat tilat yksityiskodikseen. Olisimme saaneet kunnalta paremman hinnankin, mutta kunta ei olisi jatkanut kurssitoimintaa.

Kirjoita uusi kommentti: (Napsauta tästä)

123kotisivu.fi
merkkiä jäljellä: 160
OK Lähetetään.
Katso kaikki kommentit

| Vastaa

Uusimmat kommentit

15.04 | 23:47

Mielipiteesi tästä Ex Vapaamuurari Juhani Julinin haastattelusta?
https://www.youtube.com/watch?v=XyInlHOf_Rs

...
16.02 | 15:39

Hyvä tiivistelmä.olen juuri löytänyt ruusuristiläisyyden . Asia innostuttaa minua kovasti.

...
10.01 | 10:32

❤️

...
05.02 | 08:52

Kiitos sivustostasi

...
Tykkäät tästä sivusta
Hei!
Kokeile tehdä oma kotisivu. Minäkin tein! Se on helppoa ja sitä voi kokeilla ilmaiseksi
ILMOITUS