___________Elämän tarkoitus__________

Olkaa hedelmälliset ja täyttäkää maa sanoi Luojamme. Rakkauden hedelmiä näemme kaikilla elämän tasoilla, joiden tulee saada ilmennyksensä tällä fyysisellä tasolla asti. Kaikkia opetuksia tulee aina tarkastella syntysanoihin saakka, jotta pääsemme ymmärtämään kaiken tarkoitusta.

 

20 vuotta sitten oli Hesarin sunnuntailiitteessä lasten tekemä kysymys  huomattaville yhteiskunnassa vaikuttaville  ihmisille:

"Mikä on elämän tarkoitus".

Noin parikymmentä julkista, ihmisten elämää ohjaavia ihmisiä vastasi tähän kysymykseen.

Muistan kuinka jo silloin ihmettelin ja häpesin sitä tietämättömyyttä, mitä niissä vastauksissa ilmeni. No, eihän pelkästään alemman persoonallisuutensa varassa elävä ihminen pystykään tähän vastaamaan. Mutta onneksi oli siellä joukossa yksi fiksumpi, joka ei langennut turhia selittelemään. Ja kuten odottaa saattaakin tuli ytimekkäin ja lyhin vastaus kirjailijalta, runoilijalta: "Voi rakkaat lapset, en minä tiedä".

                                                                                Hannu,57v.

Vastasi kirjailija Hannu Salama.

----------

Sokrateshan jo sanoi: Silloin ihminen viisas on, kun hän tietää, ettei hän mitään tiedä. Silloin ihminen on löytänyt itsestään korkeamman ymmärryksen lähteen, jonka valaisemana alemman persoonallisuuden tietämys on kuin varjokuvaa. Vastauksessaan persoonallisuus Hannu 57v. nöyrästi tunnusti tietämättömyytensä sen tiedon edessä, joka hänessä vastasi: "Voi rakkaat lapset". Siinä puhui hänen korkeampi jumalainen olemuspuolensa.

Ateisti kyllä kieltää Jumalan, mutta ei rakkautta joka on Jumaluutta meissä. Voiko elämällä olla ylevämpää päämäärää, tarkoitusta, kuin oppia rakastamaan ja kasvamaan tämän sisäisen Jumalansa tuntemisessa.

                                                                                    Kauno, 57v.

Kirjoitin silloin tämän kommentin seuraavan päivän lehteen, joka ihme, meni läpi. Toimittaja vielä soitti, haastatteli ja kiitti tästä kommentista.

Kirjoita uusi kommentti: (Napsauta tästä)

123kotisivu.fi
merkkiä jäljellä: 160
OK Lähetetään.

Pertti Rajala | Vastaa 12.02.2013 17.37

ELÄMÄN AINOA TARKOITUS ON ELÄMINEN.

Kauno 13.02.2013 10.05

Olet oikeassa, mutta yleensä tällä kysymyksellä tarkoitetaan ihmisen elämän tarkoitusta.

Katso kaikki kommentit

| Vastaa

Uusimmat kommentit

24.04 | 09:00

Nii, Kalevala, Henkeä enemmän kuin a inetta. Henkeä ikuista jonka aine on ajassa haudannut. Nörisyely ei samaa ole kuin nöyryys Hengen ededsä. Äly ei näe.

...
16.02 | 11:04

Tervehdys ILLUMINATIEN SUURESTA MÄÄRÄYKSESTÄ yhdistyneelle valtiolle ja koko maailmalle on avoin tilaisuus liittyä Illuminatin veljeyteen, jossa voit palauttaa kadonneet unelmasi ja myös nähdä varallisuuden ja onnellisuuden valon ilman veren uhrauksia. Ma

...
09.01 | 13:07

Terveisiä ILLUMINATIEN SUURESTA MÄÄRÄYKSESTÄ yhdistyneelle valtiolle ja koko maailmalle. Tämä on avoin tilaisuus liittyä Illuminatin veljeyteen, jossa voit palauttaa kadonneet unelmasi ja myös nähdä varallisuuden ja onnellisuuden valon. ilman veren uhrauk

...
09.12 | 19:58

Kiitos! Kauniisti kiteytetty Kauno!

...
Tykkäät tästä sivusta
Hei!
Kokeile tehdä oma kotisivu. Minäkin tein! Se on helppoa ja sitä voi kokeilla ilmaiseksi
ILMOITUS